Vijesti

BHANSA objavila ažurirani VFR zemljovid s preporučenim rutama Bosne i Hercegovine

Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi Bosne i Hercegovine je objavila “VFR zemljovid s preporučenim rutama Bosne i Hercegovine” s nadnevkom stupanja na snagu 4.11.2021. godine.

Navedeni zemljovid je dizajniran da služi kao osnovni zrakoplovni zemljovid za letenje zrakoplova u skladu s vizualnim pravilima letenja i za pretpoletno planiranje. [...]

BHANSA je uvela novi prognostički proizvod - eGAFOR

Od 20. svibnja 2021. u 02:00 UTC BHANSA je počela s izdavanjem eGAFOR prognoza. [...]

Obavijest za korisnike

Obaviještavamo sve korisnike da Jedinica za upravljanje zračnim prostorom (AMC) u ponedjeljak, 3.5.2021.godine, neće radit povodom državnog praznika.

[...]

Obavijest o održavanju radionice za korisnike zračnog prostora

Komitet za upravljanje zračnim prostorom BiH u suradnji s Direkcijom za civilno zrakoplovstvo Bosne i Hercegovine (BHDCA) i Agencijom za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH (BHANSA), organizira radionicu za korisnike zračnog prostora i druge zainteresirane koja će se održati dana 8. 5. 2021. god. (subota) online putem platforme MS teams s početkom u 11.00 sati.

[...]

Čestitka korisnicima

Poštovani korisnici,
želimo iskoristiti ovu priliku i poželjeti Vam sve najbolje povodom novogodišnjih praznika. Vjerujemo da nam 2021. godina donosi nove izazove, ali i nadu da će biti puno bolja od prethodne. Vama i vašim najbližima želimo puno sreće, uspjeha i odgovornosti.
 
[...]